Privacy verklaring

We zijn toegewijd aan de bescherming van de privacy van onze klanten; dit beleid wordt uiteengezet hoe wij uw persoonlijke gegevens

Informatie die we verzamelen
We kunnen verzamelen, opslaan en gebruik de volgende soorten persoonsgegevens
e-mailadres
verzendadres
factuuradres
telefoonnummer

Het gebruik van uw persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens op deze website, worden gebruikt voor de in dit privacybeleid doeleinden of in relevante delen van de website. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om:
Verlenen onze diensten
Problemen met onze customers'problems
Verzamel geven om onze dienstverlening te verbeteren
Moedig veilige handelsomgeving en de handhaving van ons beleid
Andere dingen te doen voor onze klanten, zoals beschreven wanneer we de informatie te verzamelen. We zullen geen persoonlijke informatie voor enig ander dan die in dit privacybeleid of andere manier is vastgesteld op of vóór het tijdstip van de winning doel te gebruiken.

Andere gevallen:
In aanvulling op de onthullingen redelijkerwijs noodzakelijk is voor de toepassing elders vermeld in dit privacybeleid, kunnen wij informatie over u in de mate dat we verplicht zijn dit te doen door de wet openbaar te maken;
In verband met een gerechtelijke procedure of toekomstige juridische procedures; Om vast te stellen, de uitoefening of de verdediging van onze wettelijke rechten (waaronder het verstrekken van informatie aan derden in het kader van fraudepreventie en het verminderen van kredietrisico). Behalve zoals bepaald in dit privacybeleid, zullen wij uw gegevens niet aan derden.

Veiligheid van uw persoonlijke gegevens?
We zullen redelijke technische en organisatorische voorzorgsmaatregelen nemen om verlies, misbruik of wijziging van uw persoonlijke gegevens te voorkomen. Natuurlijk, gegevensoverdracht via internet is inherent onveilig is, en we kunnen niet instaan ​​voor de veiligheid van de gegevens die via het internet.
Als u op onze site hebben geregistreerd en een gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand heeft gehad, moet u deze gegevens vertrouwelijk te houden.

Beleid Wijzigingen
We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bij te werken door het plaatsen van een nieuwe versie op onze website. U dient deze pagina af en toe om te zien of u tevreden bent met eventuele wijzigingen
zijn
Het bijwerken van informatie
Laat het ons weten als de persoonlijke informatie die wij over u moet worden gecorrigeerd of bijgewerkt.

Neem contact met ons
Als u zich zorgen over ons verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens of heeft u vragen over ons of onze site, neem dan gerust contact met ons op.
Terug